کارگاه تولید تیرچه بتونی حاج علی بیک

تیرچه بتنی قطعه‌ای پیش ساخته است که از بتن و آرماتورهای فولادی تشکیل شده است که با قرارگیری بلوک و یا ینولیت سقفی مابین تیرچه‌ها و عملیات بتن‌ریزی سطح مقطعی T شکل به وجود می‌آید. 

تیرچه‌های بتنی بر اساس نوع ضخامت میلگرد تقسیم بندی می‌شود، بر این اساس تیرچه‌های بتنی به تیرچه بتنی پارکینگ، مسکونی و تجاری تقسیم می‌شود که شما براساس نیاز می‌توانید یکی از آن‌هارا انتخاب کنید. استفاده از تیرچه بتنی باعث می‌شود تا سازه‌ی شما در برابر عواملی مانند باد و زلزله از مقاومت خوبی برخوردار باشد همچنین به دلیل استفاده از شمع بندی لرزش در سقف‌هایی که در آن از تیرچه بتنی استفاده شده کمتر دیده می‌شود.

تیرچه بلوک -
تیرچه بلوک -

مزایای سقف تیرچه 

  • عایق بودن در برابر صوت و حرارت
  • نیاز نداشتن به نیروی کار متخصص
  • سرعت بالای اجرا به دلیل پیش‌ساخته بودن بیشتر قطعات
  • صرفه جویی در بتن مصرفی و در نتیجه مقرون به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی
  • داشتن مقاومت بالا در برابر نیروهای افقی مانند باد

                                                                                                             تیرچه کرومیت

      تیرچه کرومیت یا فلزی نیز یکی دیگر از انواع تیرچه‌ها است که از سه بخش اصلی بال فوقانی، اعضای قطری و بال تحتانی تشکیل شده است. بال تحتانی از یک تسمه و بال فوقانی نیز از یک تسمه و دومیلگرد ساخته شده‌اند، همچنین اعضای قطری در تیرچه کرومیت از میلگردهای مورب تشکیل شده است.

        اگر بر حسب تعداد محاسبه کنیم شاید قیمت تیرچه فلزی از دیگر تیرچه‌ها گران تر باشد اما باید توجه داشت که فاصله‌ی مورد نظر بین تیرچه‌های کرومیت 70 سانتی متر است؛ این عدد برای انواع دیگر تیرچه‌ها میانگین 50 سانتی متر است، این امر موجب می‌شود تا علی الخصوص برای متراژهای بالا استفاده از تیرچه کرومیت به صرفه‌تر باشد.

      یکی دیگر از مزیت‌های تیرچه کرومیت که شما باید به آن توجه کنید این است که به دلیل عدم نیاز به شمع در این نوع، شما می‌توانید به طور همزمان چندین سقف تیرچه کرومیت را به طور همزمان بتن‌ریزی کنید